torsdag 11 august 2022

Flyteknikernes kamp er rettferdig og viktig

Flyteknikere er uunnværlige for sikkerheten. De krever lønn deretter. Illustrasjonsfoto: Pandu Agus Wismoyo, Unsplash.Flyteknikere er uunnværlige for sikkerheten. De krever lønn deretter. Illustrasjonsfoto: Pandu Agus Wismoyo, Unsplash.

STØTTEUTTALELSE. Kommunistisk plattform (m-l) støtter kampen NFO fører mot fagforeningsknuserne i NHO Luftfart. NHO har nå iverksatt en lockout som også omfatter ambulanseflytjenesten.

Les mer: Flyteknikernes kamp er rettferdig og viktig

KPML sin 1. mai-appell i Bergen

Dagbjørn Skipnes

– Det er arbeiderklassen i Ukraina, i Russland, men også i Europa og Norge som betaler prisen for krigen som pågår. Ukrainere og russere med blod, de europeiske arbeiderne med inflasjon, dyrtid, lønnskutt, sensur og innskrenking av rettigheter, sa Dagbjørn Skipnes i sin 1. mai-appell i Bergen. Skipnes er talsperson for Kommunistisk plattform (marxist-leninistene).

Les mer: KPML sin 1. mai-appell i Bergen

Valg 21: Stopp velferdskutt, krigsforberedelser og EU-tilpasning – vekk med høyreregimet!

demolition marian kroell unsplashDen sittende regjeringa river ned velferd, faglige, nasjonale og demokratiske rettigheter på vegne av norsk storkapital, EU og USA.

KPML OM STORTINGSVALGET: Åtte år med velferdskutt, krigføring og EU-tilpasning på høygir er mer enn nok. Solberg-regimet, med eller uten Fremskrittspartiet i regjering, har vært en sammenhengende kanonade mot arbeidsfolk og våre økonomiske, faglige og demokratiske rettigheter.

Les mer: Valg 21: Stopp velferdskutt, krigsforberedelser og EU-tilpasning – vekk med høyreregimet!